Poradna #27 – WIELISA® Komplement

Tento týden bych Vám rád připomenul naši nabídku ELISA souprav firmy Svar Life Science určené k hodnocení stavu funkce systému komplementu.

Poradna #26 – Mini centrifuga MSC-6000

Tento týden bych Vám chtěl z naší nabídky připomenout zařízení kombinující funkci dvou přístrojů – centrifugy a vortexu. Jedná se o přístroj MSC-6000 od firmy Biosan.

Poradna #25 – Suchý blok TDB-120

Tento týden bych Vám rád z naší nabídky laboratorních přístrojů doporučil termostat – suchý blok TDB-120 výrobce Biosan, který najde uplatnění při standardních laboratorních metodách, zvláště při PCR analýzách.

Poradna #17 – Aspirátor FTA-1

Tento týden bych Vám rád z naší nabídky laboratorních přístrojů doporučil aspirátor FTA-1 s odsávací lahví výrobce Biosan.

Poradna #09 – Odstředivka LMC-3000

Tento týden bych Vás rád upozornil na moderní stolní odstředivku LMC-3000 výrobce Biosan a její nové funkce, které zpříjemňují práci nejen pracovníkům v laboratořích biomedicínského zaměření.

Poradna #06 – Vysokorychlostní centrifuga Microspin 12

Tento týden bych Vám rád z naší nabídky doporučil kompaktní vysokorychlostní centrifugu Microspin 12 od výrobce Biosan, která najde využití při extrakcích RNA/DNA či biochemické a chemické analýze, kdy se pracuje s malými objemy vzorků.

Poradna #03 – Micro-Spin FV-2400

Tento týden bych Vám rád z naší nabídky laboratorních přístrojů doporučil minicentrifugu/vortex Micro-Spin FV-2400 výrobce Biosan.

Nový ceník LABOSERV 2024

Vážení obchodní partneři, velice si Vážíme naší vzájemné spolupráce a možnosti zabezpečovat pro Vás kvalitní produkty a služby.

Poradna #49 – Centrifugy Phoenix

Tento týden bych Vám rád představil centrifugy na 1,5 a 2ml zkumavky od německého výrobce Phoenix Instrument GmbH, a to konkrétně modely CD-1008, CD-2012 a CD-3024.

Poradna #47 – Aspirátor FTA-2i

Tento týden bych Vám rád z naší nabídky laboratorních přístrojů doporučil aspirátor FTA-2i s nastavitelným vakuem výrobce Biosan.

20. listopadu 2023  •  poradna

Roller CTR-6 CO2

Roller CTR-6 roller CO2 je určený pro použití přímo v náročném prostředí CO2 inkubátorů.

Třepačka CPS-20 CO2

Další z rodiny přístrojů určených pro použití v náročném prostředí CO2 inkubátorů - orbitální třepačka CPS-20.

Poradna #39 – ELISA HCV Ab

Pro tento týden jsem si pro Vás připravil informace o ELISA testu HCV Ab pro stanovení virové hepatitidy typu C od firmy Dia.Pro Diagnostic BioProbes.

ELISA Pankreatická Elastáza

Tento měsíc bychom Vás rádi upozornili na změnu výrobce a designu balení ELISA soupravy Pankreatická Elastáza (RB-G09038) a příslušných komponent.

Poradna #28 – Autokláv Purister 100

Purister 100 je autokláv s horním plněním určený pro sterilizaci laboratorních pomůcek a spotřebního materiálu vystavením nasycené páře za vysokého tlaku a teploty 121 °C.

10. července 2023  •  poradna

Poradna #16 – Centrifuga LMC-56

O multifunkční laboratorní odstředivce LMC-56 výrobce Biosan jsme Vás již informovali. Nyní je tato stolní centrifuga i s volitelnými rotory dostupná k objednání.

Poradna #15 – Smart dilutor W

Tento týden bych Vám představila Smart Dilutor W, který nachází uplatnění především v potravinářské mikrobiologii.

ELISA reader HiPo MPP-96

ELISA reader HiPo MPP-96 kompaktní zařízení pro odečítání výsledků ELISA analýz v 96 jamkových mikrodestičkách.

ELISA promývačka IW8

Promývačka IW8 je určena k promývání standardních 96 jamkových mikrodestiček s plochým dnem při provádění ELISA analýz.

Poradna #03 – POC test – Tsmart® INR

Tento týžden by som Vám chcela doporučiť rýchly test Tsmart®, ktorý je spolu s vyhodnocovacím zariadením LabPad® Evolution určený pre stanovenie výsledku INR (International Normalized Ratio) a PT (Protrombínový čas) z kapilárnej krvi.

Poradna #52 – PF2023

Přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků a pevné zdraví po celý rok 2023.

22. prosince 2022  •  poradna

Poradna #51 – ReaScan®+ LYME IgM/IgG Combo

Tento týžden by som Vám chcela doporučiť nový rýchly test od fínskej spoločnosti Reagena, ktorý je určený pre kvalitatívnu detekciu Borrelia burgdorferi špecifických protilátok IgM a IgG v sére a v likvore.

19. prosince 2022  •  poradna

AMPLIQUICK® PCR

Nové q-PCR soupravy nevyžadující prvotní izolaci NK ze vzorku, čímž zrychlují a zjednodušují Vaši práci v laboratoři.

Poradna #43 – Mikrocentrifuga CD-3024R

Tento týden jsem pro Vás z naší nabídky laboratorních přístrojů vybral chlazenou vysokorychlostní mikrocentrifugu CD-3024R výrobce Phoenix Instrument GmbH.

Poradna #37 – Centrifuga CH-1424

Tento týden jsem pro Vás z naší nabídky laboratorních přístrojů vybral hematokritovou odstředivku CH-1424 výrobce Phoenix Instrument GmbH.

Poradna #27 – Fotometr DEN-600

Nový fotometr DEN-600 je kompaktní, přenosný fotometr, který najde uplatnění ve všech vědeckých laboratořích i v laboratořích rutinní diagnostiky.

4. července 2022  •  poradna

Poradna #19 – Termostat Bio TDB-100

Tento týden bych Vám rád z naší nabídky laboratorních přístrojů doporučil kompaktní a snadno použitelný suchý blokový termostat Bio TDB-100 výrobce Biosan.

Poradna #14 – Labaqua Bio

Tento týden bych Vám ráda představila přístroj Labaqua Bio od firmy Biosan, který je určený na rychlou přípravu kvalitní čisté vody.

Poradna #13 – Roller RS-TR 10

Tento týden bych Vám rád z naší nabídky laboratorních přístrojů doporučil válečkové míchadlo RS-TR 10 výrobce Phoenix Instrument GmbH.

BioMagPure 12

Tento měsíc bychom Vám rádi nabídli izolátor nukleových kyselin s 15% slevou z katalogové ceny.

Poradna #08 – Suchý blok HB-100

Rád bych Vás tento týden informoval o dalším produktu z naší nabídky, suchém topném bloku HB-100 od výrobce Phoenix Instrument GmbH.